top of page

Dívka roku už zná dvanáctku vyvolených

Jubilejní 20. ročník soutěže Dívka roku je v plném proudu. Po základních kolech, která se konala po celé ČR, byl v první dubnovou neděli na programu casting Čech. Konkurence byla obrovská. Do plzeňské Café Papírna se sjelo celkem čtyřiatřicet soutěžících, z nichž musela porota, ve které usedla třeba známá modelka Lucie Křížková nebo skvělý fotograf Ivan Štefko, vybrat dvanáctku postupujících.

Casting byl tradičně rozdělen na čtyři soutěžní disciplíny: rozhovor s moderátorem, aerobic, volná disciplína a módní přehlídka. Velký souboj se tradičně konal v té třetí zmiňované – volné. Diváci mohli sledovat mnoho tanečních a pěveckých čísel, objevily se ale také různé sportovní exhibice, herecké přednesy nebo malování. Většina vystoupení měla skutečně vysokou úroveň, díky čemuž si také několikrát vysloužila obrovský aplaus. Akcí provázel moderátor rádia Kiss Proton Michal Křížek.

Foto: Míra Volf

Do semifinále Čech postupují Anna Hrubá, Nicola Biegun, Nela Vohradská, Martina Urbanová, Jesika Nicola Holasová, Kateřina Mullerová, Adéla Chmelíková, Viktorie Kupcová, Tereza Bastlová, Kristine Faberová, Veronika Mariášová a Veronika Failová.

Semifinálový galavečer proběhne 22. května v nově otevřeném kulturním centru Lion v Plzni v Černicích. Soutěž se bude opět inspirovat velkolepým příběhem, letošním tématem je Noemova archa.


bottom of page