top of page

Dívka roku letos oslavila jubilejní 20. ročník

Už podvacáté se do Plzně sjela dvanáctka nejkrásnějších a nejtalentovanějších dívek z celých Čech. Konala se zde totiž soutěž Dívka roku, která má od svého počátku především výchovný charakter a letos dokonce dostala záštitu od ministryně školství Kateřiny Valachové. Vyprodané multifunkční centrum Lion v Černicích mohlo sledovat opět velkolepou show, která letos probíhala v tématu Noemova archa.

Soutěžící se nejprve představily v tanečním intru v choreografii Petra Čejky a poté se tradičně utkaly ve čtyřech disciplínách: rozhovor s moderátorem, volná disciplína, módní přehlídka v šatech z ateliéru Kirké a pohybová disciplína, letos pojmenovaná jako „predator race“. Celou akcí provázela moderátorka Lucie Křížková, též patronka a tvář soutěže. Na pódiu pak vystoupil třeba zpěvák Miro Šmajda, zpěvačka Eva Urbanová či taneční skupina Afresh Dance Community.

Odborná porota, ve které usedli významní hosté z politického i kulturního života, nakonec jako vítězku zvolila Martinu Urbanovou z Prahy. Druhé místo obsadila Jesika Nicola Holasová ze Slaného a třetí se umístila Viktorie Kupcová z Hradce Králové. Do celostátního finále s vítěznou trojicí postupuje také Nela Vohradská, Kateřina Mullerová a Anna Hrubá.

Zlatým hřebem večera bylo předání výtěžku nemocnému Štěpánkovi, který byl vybrán spolkem Dobrý skutek. Částka činila 20 927 Kč.

Kompletní fotogalerii najdete na našem Facebooku.


bottom of page